Bilpleie

Hvorfor velge bilpleie?

Bilpleie er vedlikehold av bilens utseende og karosseri. Billakken er der for at bilen din skal ha et pent utseende, men samtidig så har den en større rolle, nemlig å beskytte bilen mot rust!
Biler slites fort og blir eldre, og ting begynner å skje med lakken din. Sol og vaskemidler tørker ut lakken. Forurensing og asfaltstøv setter seg i porene til lakken og gjør den matt, til og med på nye biler. Billakken krever rett og slett mer enn vask for å holde seg i god stand...

Her er det bilpleie som er løsningnen! Ved å utføre en lakkrens og behandle bilens lakk med teflonforsegling, så blir den bedre beskyttet mot sol, vaskemidler, forurensing og asfaltstøv samtidig som lakkens kvalitet og glans ivaretas!

Vi anbefaler en slik behandling MINST èn gang i året! Det hjelper ikke bare for lakken, men det hjelper også på bilens verdi. Generelt gir bilpleie og teflonforsegling store fordeler ved salg av bruktbil, siden den blir mer attraktiv når lakken har fått ett nytt liv og bilen er ren både innvendig og utvendig.

picture picture